Speciální edice hodinek Edox Delfin Diver pro šampiony

Marianna ve spolupráci se společností Edox posouvá hranice dál, a to uvedením nových hodinek Edox Delfin Diver Date Lady Special Edition. Jedná se o jedinečné dámské hodinky, které v krásném balení ukrývají robustní techniku a poutavý vzhled. Výrazný design vzdává hold bohatému dědictví značek Edox a Delfin.

Pro šampionku ve freedivingu Mariannu Gillespieovou a švýcarského výrobce hodinek Edox je čas drahý. Když Marianna žene své tělo do extrémů hluboko pod vlnami, ví, že každá vteřina se počítá. „Pod vodou neexistují žádné limity,“ říká Marianna, několikanásobná mistryně světa ve freedivingu. „Záleží jen na vás, jak daleko se dokážete na jeden nádech opravdu dostat. K prozkoumávání hlubin oceánu a posouvání svých hranic však potřebujete naprosto spolehlivé hodinky.“

Marianna Gillespie s hodinkami Edox Delfin Diver Date Lady Special Edition

Inovativní hodinky Edox Delfin, které byly poprvé představeny v roce 1961. Jejich patentovaný systém dvojitého O-kroužku a zesílené pouzdro stanovily měřítko pro vodotěsné hodinky. Díky patentovanému dvojitému těsnění byly hodinky Delfin voděodolné i s otevřenou korunkou. Hodinky se staly hitem a společnost Edox si vybudovala jméno „vodního šampiona“ švýcarského hodinářského průmyslu.

Hodinky Edox Delfin Diver Date Lady Special Edition

Nová speciální edice hodinek Edox Delfin je stejně jako původní model je vodotěsná do úžasné hloubky 200 metrů. Tento model však vykazuje zcela ženský nádech, tmavě modrý číselník září 8 třpytivými diamanty a je chráněn safírovým sklíčkem odolným proti poškrábání a odrazům. S průměrem 38 mm nejsou nové hodinky Edox Delfin příliš objemné a díky ohebnému řemínku hladce padnou na malé i větší zápěstí. Nápadný, dvanáctistranně tvarovaná luneta odkazuje na výrazný design, který společnost Edox poprvé představila v roce 1973. Při slabém osvětlení nebo pod vodou lze čas dobře přečíst díky ručičkám s povrchovou úpravou Super-LumiNova.

Detail číselníku s diamanty
Dýnko hodinek Edox Delfin Diver

Sportovní a elegantní, ručně sestavené hodinky Edox Delfin Diver Date Lady Special Edition jsou hodinky vytvořené šampiony pro šampiony ze všech oblastí života. Prohlédněte si i předchozí model hodinek Edox Delfin Diver Date Lady Special Edition vyrobený ve spolupráci s Mariannou Gillespieovou.

Přejít nahoru